• About 1

Varimed

IT-specialisten in de Zorg

Profiel

Varimed houdt zich bezig met de verkoop, installatie en service van specialistische hard- en software voor de beeldvormende afdelingen in Nederlandse ziekenhuizen. Daarnaast begeeft Varimed zich op het gebied van de farmacie met als specialisatie de automatisering van de bereiding voor de cytostatica. Varimed heeft tevens een jarenlange expertise op het gebied van de healthcare-IT workflow. Wij kunnen u helpen om uw processen te helpen optimaliseren. Varimed’s merkonafhankelijke portfolio is bedoeld om de workflow van de specialisten soepel(er) en efficiënt(er) te laten verlopen. We Care. We Service. We Help. Deze kernwaarden staan hoog in ons vaandel en ons streven is om dit we dag in dag uit waar te maken.

Workflow

Voor de hard- en software voor de workflow-systemen is Varimed momenteel dealer van Novatech, Carestream Health, Riverain en Viatronix in Nederland. Naast de kernproducten levert Varimed applicaties om het ICT-systeem helemaal klantspecifiek te maken. Zo omvat de dienstverlening van Varimed hardware, van accessoires tot diagnostische werkstations, servers en software, van basissystemen voor de workflow tot klantspecifieke toepassingen. Het in onderhoud nemen van de genoemde hard- en software-systemen op basis van servicecontracten is ook onderdeel van het portfolio.

About

Blijf op de hoogte.

Wij horen graag van u

Wilt u even met ons bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de markt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De koffie staat klaar.

Locatie

  • Varimed BV
  • Franciscusweg 28
  • 1216 SK Hilversum

Contact

  • T: 035 - 88 70 799
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.